DIGITAL SIGNAGE PLAYERS

De meest voordelige player in de markt

digital signage speler

WAAROM DIGITAL SIGNAGE SPELERS?

Digital signage spelers zijn apparaten die verbinding maken met digitale schermen en de inhoud weergeven die u maakt en beheert met een software voor digitale bewegwijzering. Ze zijn essentieel voor een digital signage systeem, omdat ze de rekenkracht en internetverbinding voor je schermen leveren.

Afhankelijk van je behoeften en budget kun je kiezen uit verschillende soorten digital signage players, zoals Android, Chrome OS of Windows.

Cleverspace raadt zijn eigen Raspberry Pi-speler aan, maar je kunt ook werken met beeldschermen met ingebouwde spelers zoals LG WebOS- of Samsung Tizen-beeldschermen.

digitaal-teken-speler

AANBEVOLEN SPELERS

Externe speler

 

Gebaseerd op de Raspberry Pi - 's werelds meest betrouwbare, veilige en betaalbare microcomputer. Met de bewezen duurzaamheid van meer dan 40.000.000 verkochte eenheden, vertrouwen multinationale organisaties op Raspberry Pi Players voor digital signage.

Cleverspace mediaspelers worden ook geleverd met stevige aluminiumlegering behuizingen met ingebouwde passieve koeling, USB-C voedingsmogelijkheden, extra geheugen en een handig magnetisch schuifje dat plug-n-play uitbreidingssleuven afdekt.

Geoptimaliseerd voor alle media-inhoud, inclusief video's, afbeeldingen en scrollende tekst. Ook perfect voor het toevoegen van gratis Cleverspace Apps naar je schermen, zoals lokale weersvoorspellingen, tijdklokken, dashboards met webgegevens en zelfs realtime nieuws- en sportfeeds.

En je kunt dit alles toevoegen aan schermlay-outs en afspeellijsten met meerdere zones - met verbluffende 4K-resolutie.

digital signage speler
ingebedde spelers

Geïntegreerde speler

 

Cleverspace biedt naadloze integratie met webOS-schermen, waardoor een digital signage oplossing ontstaat zonder de noodzaak van externe mediaspelers. Door Cleverspace digital signage software te combineren met de betrouwbare en robuuste LG webOS of Samsung Tizen apparaten krijg je een ideale en krachtige combinatie.

Neem contact met ons op als je een offerte nodig hebt voor schermen (met ingebouwde player).

We bieden ook montagebeugels & installatiediensten (Alleen Benelux-regio)

PRIJS

Externe speler

180 per player
  • 4 GB RAM
  • Aluminium behuizing met passieve koeling
  • Voeding 3A (15,3W) USB-C
  • Micro HDMI naar HDMI kabel zwart
  • 32 GB opslagruimte met Cleverspace OS
Beste waarde

We horen graag van je

contacteer ons

Vind ons hier

Neem contact op met Verkoop

Neem contact op met ondersteuning